Mijn persoonlijke credo

Mijn naam is Frank van Deijck. Mijn ondergrond is technisch en technisch-commercieel, mijn grootste liefde zijn mensen, het interesseert me hoe ze met het leven en de dingen omgaan. Vakmatig houd ik me al ruim 30 jaar bezig met logistiek, productieprocessen, het inkooptraject en organisatie in het algemeen.
Ik vind het prettig om situaties nauwgezet te fileren om zo direct te komen tot de kern van de problematiek. De rode draad waar het echt om gaat. Wat is er werkelijk aan de hand? Ik ga graag recht op mijn doel af in het besef dat tijd geld is. Bij mijn werkzaamheden realiseer ik me goed dat in een levende organisatie alles met alles verbonden is. Als je hier aan een touwtje trekt komt er op verschillende plaatsen iets in beweging, daar moet je op bedacht zijn. Vandaar mijn holistische benadering. Samen met de mensen van de organisatie werken we knelpunten weg, zetten nieuwe processen op en brengen verbeteringen aan waar dat nodig is. Daarbij houden we de consequenties voor de gehele organisatie goed in het oog.

Ik houd ervan om over grenzen heen te kijken en met gedurfde oplossingen te komen, met bangheid zijn er immers nog nooit problemen opgelost. Vaak hoor ik dat ik in staat ben om mensen te verbinden, toch een eerste voorwaarde om dingen voor elkaar te krijgen en mensen gemotiveerd, betrokken en enthousiast achter een nieuwe of verbeterende werkwijze te krijgen. Samendoen, belangrijk!

Samendoen, het klinkt simpel, maar hoeveel bedrijven zijn in staat om van hun medewerkers een echt, bevlogen team te maken? Elke structuur, elk proces gaat over mensen. Het is mijn drive om het beste uit mensen te halen, waardoor een organisatie ook het meeste profijt van hen heeft. Samendoen geldt niet alleen voor de eigen medewerkers maar vooral ook de hele keten van toeleveranciers tot aan klanten. Ik sta erop dat de resultaten van mijn werk ook buiten de onderneming voelbaar zijn en positief uitwerken. Het gaat om het geheel, daar doe ik het voor. Verbeterde processen, betere motivatie, betere onderlinge verbondenheid, betere relaties met opdrachtgevers, betere verbinding met klanten. Ja, ik heb echt een fijn vak.

Frank van Deijck