Ondernemers die hun resultaten willen verbeteren. Effectiever. Efficiënter. Plezieriger. Winstgevender.

Al zo’n 30 jaar ben ik actief betrokken bij de problematiek in bedrijven die durven te veranderen om hun resultaten te verbeteren of eenvoudiger te realiseren. Hieronder leest u enkele van de problemen waar mijn klanten in de praktijk tegen aan lopen en waarbij ik help een duurzame oplossing te vinden.

“Wil jij mij als ondernemer begeleiden naar meer succes.” Als ondernemer heb ik in de afgelopen jaren op mijn manier mijn bedrijf opgebouwd en heb ik de dingen gedaan die op dat moment nodig waren. Een aantal jaren waren we succesvol, groeiden we voorspoedig met mooie resultaten. Aan de dalende financiële resultaten van de afgelopen jaren zie ik dat het anders moet. Kun jij mij daarbij helpen?

“In mijn bedrijf  heb ik het gevoel dat ik het allemaal alleen moet doen”  Onze organisatie is snel gegroeid. We hebben capabele mensen hebben die meer potentieel hebben dan ze laten zien. Het zou fijn zijn als mijn medewerkers zelf meer initiatief nemen en samen effectiever projecten en producten realiseren waardoor ze onze klanten beter helpen. Hoe kunnen we dit veranderen?

“De markt kopieert ons A-merk product. Ons onderscheidend vermogen verdwijnt.” In de afgelopen jaren hebben we een steeds groter wordende markt opgebouwd. Steeds meer klanten hebben de voordelen van ons product ontdekt. De laatste tijd merken we dat er steeds meer concurrenten meeprofiteren van de markt die wij gecreëerd hebben. Ze hebben ons product gewoon geïmiteerd! Hoe maken we onze producten weer onderscheidend?

“Wij willen de juiste producten precies op tijd leveren.” Uit de signalen die ik terug ontvang van mijn klanten mag ik concluderen dat we prima producten leveren we doen dat echter te vaak te laat of leveren een verkeerd product. Dat kan klanten kosten en onnodig veel inspanning voor de organisatie. Daar moet veranderen. Hoe kunnen we het in een keer goed doen?

“Hoe kunnen we de kennis en ervaring in ons bedrijf optimaal gebruiken” Binnen ons bedrijf is er een breed scala aan specialisten die over een schat van kennis en ervaring beschikken. Helaas merk ik regelmatig dat dit potentieel te weinig benut wordt. Samen kunnen we projecten slimmer aanpakken en betere producten realiseren. Hoe krijgen we dat voor elkaar?

“ We willen graag optimaal samenwerken met onze leveranciersmarkt” Eigenlijk is elk product dat wij maken anders. Om optimaal te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van de klant is het noodzakelijk te beschikken over een netwerk van leveranciers die goed met ons samenwerken en snel reageren op onze vragen. Hoe krijgen we dit netwerk voor elkaar?

Anders kijken voor verbluffend resultaat.
Wilt u soepeler lopende bedrijfsprocessen, verbeterde samenwerking efficiëntere productie, een steviger supply chain, betere werksfeer, betere winstpositie. En het belangrijkste: een hechtere relatie met uw klanten en leveranciers en weer ruimte om echt met plezier te ondernemen. Klik dan hier om te lezen welke resultaten u en ik samen kunnen bereiken: Ik help